1.1.80

Tietoa blogista

Yksityisetsivä on transhumanismin, tulevaisuusaktivismin, ultrateknologian, kyborgien ja vaihtoehtokulttuurien maailmassa elävä blogumenttiprojekti. Memeettisen kaaoksen järjestely alkoi vuonna 2003 ja jatkuu luultavasti teknologisen singulariteetin* tuolle puolen, ellei mikään yleismaailmallinen tai henkilökohtainen eksistentiaaliriski hidasta kirjoitustahtia liiallisesti.

Yksityisetsivä on vertauskuvallinen nom de plume, ei oikea yksityisetsivä. Jos etsit oikeaa yksityisetsivää, suunnaksi kannattaa ottaa Suomen Yksityisetsivä- ja Lakimiesliitto.

Kaksoisagentti oli Yksityisetsivän sivublogi ja linkkimuistikirja, jonka matka päättyi yllättäen vuonna 2007 kirjoittajasta riippumattomista syistä.

Valittujen palojen alta löytyy muutamia erityisen pitkiä ja kattavia tai sentimentaalisista syistä muistettavimpia merkintöjä blogin historian ajalta.

Rakentavaa kritiikkiä, hyviä kysymyksiä ja linkkivinkkejä otetaan ilahtuen vastaan. Usein käy niin, että olen linkannut ehdotukseen jo aikaisemmin tai suunnitellut linkkaavani siihen samaan aikaan, mutta älkää antako sen estää.

Anonyymi kommentointi on sallittua ja jopa suotavaa. Täysin epärationaaliset, epäystävälliset tai muuten heikkolaatuiset kommentit poistetaan, paitsi jos ne sisältävät tahatonta huumoria tai niillä on käänteisen esimerkillistä arvoa.

Kirjoitan sekä muistilinkeiksi itselleni että muiden huviksi ja hyödyksi. Kirjoitan tallentaakseni asioita kollektiiviseen muistiin ja ollakseni osa kollektiivia. Kirjoitan levittääkseni hyödyllisiä meemejä, pitääkseni luku- ja kirjoitustaitoa yllä, oppiakseni jotain, testatakseni uusia asioita, vaikuttaakseni asioihin. Tajunnanvirtani ajattelee asioita joskus sitä mukaa kuin kirjoittaa niistä, joten merkinnät voivat olla asiasta toiseen hyppivää, sisäänpäinkääntynyttä raakamateriaalia itse keksittyine termeineen ja vertauksineen. Kiteytymättömät spekulaatiot ovat sallittuja myös kommenteissa.

Kirjoitusvirheistä huomauttajille - kiitos avusta, on mukavaa tietää, että joku välittää. Mutta saatan myös kirjoittaa tahallisesti väärin ihan vain siksi, että pidän väärää kieliasua esteettisesti miellyttävämpänä. Rohkaisen myös käyttämään hymiöitä ja englannin kieltä sekaisin suomen kanssa, koska tällaisesta ärsyyntyvät niuhottajat kaipaavat perturbaatioita stoalaisuuteensa. ;)

Päivitystahti vaihtelee motivaation ja kiireiden mukaan. Kirjoitan silloin kun minulle sopii, lukijat lukevat silloin kun heille sopii.

Kaikki blogissa esitetyt mielipiteet ovat anonyymin omia eivätkä edusta minkään järjestön virallista kantaa.

Maksettuja mainoksia blogissa ei ole eikä tule.

Sähköpostia voi lähettää osoitteella myriapodx miuku hotmail täplä com


* The post date must be between Jan. 1, 1970 and Dec. 31, 9999.

Ei kommentteja: