9.6.05

Ja nyt jotain ihan muuta

Sain tänään lahjaksi mustan paidan, jossa lukee X-rated. Ajattelin, että siinä pitäisi lukea XXX-rated, että sopisi paremmin luonteeseen. Alan näyttää päivä päivältä enemmän gootilta. Tämä on joku salaliitto. Ehkä pitäisi värjätä hiuksetkin mustiksi, kun on vielä jotain mitä värjätä. Hiukset ja järki eivät pysy samassa päässä, sanoo vanha sanonta. Hankin kuitenkin tulevaisuudessa pääkalloon upotetut kuituhiukset, joiden väriä voi vaihtaa kaukosäätimellä.

Pelasin äsken sulkapalloa. Nyt on kesälomainen olo. Illalla ajattelin lähteä kiertämään luontopolkua ja napsimaan valokuvia männyistä. Lauantaina tulee taas Sherlock Holmesia telkkarista. Jeremy Brett on ylittämätön Sherlock-näyttelijä. Kun istahtaa sohvalle katsomaan miehen näyttelijäntyötä ja popsii samalla hedelmäsalaattia, kokee tunnin verran täydellistä autuutta.

Opin tänään, että pseudobulbar affect tarkoittaa emotionaalista pidätysvaikeutta. Tästä lähtien, jos naurat tai itket hallitsemattomasti väärässä paikassa, voit vain sanoa olevasi pseudobulbaari ja kaikki nyökyttelevät tietäväisinä päätään. Kätevä juttu.

Yoshiyuki Sankain robottipuku on taas uutisissa. Ja heti se on kaapannut avuttoman naisihmisen syliinsä.

Godchecker - Yli 2,150 jumalaa. Myös Top 10.

Ei kommentteja: