16.1.10

Muistilinkkejä

Aubrey de Grey esitelmöi ikääntymisen pysäyttämisestä lauantaina 23.1. Lääkäriliiton talon auditoriossa Helsingissä.

Self-control is contagious, study finds - Kannattaa hengailla robottien seurassa.

Derailing for Dummies - Kuinka suistaa keskustelu syrjinnästä raiteiltaan.

The Final Prejudice - David Deutsch Star Trekistä ja pienten ihmisten kuuntelemisesta.

Roxxxy - Ei kovin seksikäs seksirobotti.

‘Strongest Man,’ 104, dies after he's hit by car - Onnettomuus vei nuorekkaan satavuotiaan.

Why It's So Tricky for Atheists to Debate with Believers

4 kommenttia:

A-kirjain kirjoitti...

Miksi ihmeessä seksirobotin pitäisi olla humanoidimallinen? Siis tottahan sellaisiakin pitää kehittää, jos ei muista syistä niin siksi että sellaisen rakentelu on lähes mahdottoman vaikeaa (ainakin tällä hetkellä), ja siis kyseessä on loistava haaste, mutta helpompi (ja ihan oikeasti eroottisempi) olisi "reikä seinässä"-tyyppinen ratkaisu.

Yksityisetsiva kirjoitti...

Niin. Miksi rakentaa robotti, jonka iho muistuttaa ihmisihoa, jos ihosta voi tehdä ihmisihoa sileämmän ja kauniimman? Superstimulusta luonnollisuuden sijaan ja ällösöpöjä isosilmäisiä animeandroideja ihmismallien sijaan. Ihmisyyden jäljittely seksiroboteissa on kuin yrittäisi rakentaa siipiä räpyttelevän lentokoneen. Tai sitten vain tärisevä ohjain käteen ja loput virtuaalitodellisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako tämä Lääkäritalon tapahtuma päätyä videolle ja nettiin? Yleensä tällaiset tapahtumat päätyvät, mutta toisaalta viime marraskuussa oli näemmä vastaavanlainen tapahtuma, ja Transhumanistiliiton sivuilta ei löydy linkkiä torrenttiin. Hämmentävää.

Yksityisetsiva kirjoitti...

Riippuu esiintyjästä kuinka moni viitsii lähteä vapaaehtoiseksi kameramieheksi. Aubreyn saaminen nauhalle todennäköisesti kiinnostaa enemmän, joten pitäisi siellä yksi tai kaksi kameraa olla tällä kertaa.