5.7.05

Erakkoposti

Erakoilla pitäisi olla oma harrastelehti. Kuvitelkaa yksinäinen erakkosanomien toimittaja piilopirtissä keskellä metsää, kirjoittamassa juttuja erakkoja kiinnostavista asioista. Lehdessä voisi olla deittipalsta, jossa erakot ilmoittelisivat, etteivät halua tavata ketään. Ajankohtaisosiossa kerrottaisiin uusista tavoista karkoittaa tunkeilijat tontiltaan. Erakkotoimittaja voisi syvähaastatella halkoa. Uusimman numeron kansijuttu olisi: "Mitä tehdä, kun ei ole mitä tehdä? 15 tapaa saada aika kulumaan".

Postinkantaja voisi käydä kolmen kuukauden välein hakemassa käsin kopioidut pienlehdet erakon kämpän kuistilta ja toimittaa ne muille erakoille ympäri maailmaa. Kerran vuodessa tulisi lukijakirje: "Poistakaa minut postituslistaltanne, kiitos."

Olin ensin hillittömän innoissani, kun törmäsin netissä erakoiden uutiskirjeeseen Raven's Bread, mutta se olikin täynnä uskonnollista propagandaa. Pettymys.

Muistui nyt myös mieleen Monty Pythonin sketsi, jossa tyypit olivat ryhtyneet erakoiksi ja muuttaneet asumaan luoliin tavatakseen enemmän ihmisiä.

Ei kommentteja: