6.12.05

Aivan turhia sensaatioita

Seksin ostamisen ja myymisen pitäisi olla sallittua. Aikuisia ihmisiähän tässä ollaan. Ei minulle ainakaan olisi mikään ongelma maksaa seksistä. Voisin maksaa vaikka 3 euroa. Tai korkeintaan 5 euroa, jos kondomi kuuluisi hintaan. Joku 10 euroa olisi jo aivan liikaa, sillähän saisi jo kunnon salaattilautasen ja pussillisen ruisleipää. Kyllä kunnon annos salaattia aina seksin voittaa. Lounassetelien pitäisi käydä myös seksiseteleistä, jos ei satu olemaan nälkä.

Mitä sekin on, että kiihkoillaan jostakin toisten kanssa makaamisesta? Antaa ihmisten maata keskenään niin kuin haluavat. Voisin minäkin maata vaikka kymmenen miehen ja naisen kanssa. Jos joku alkaisi tihrustamaan mustasukkaisuuttaan, niin kysyisin vain, että mikä sinua vaivaa? Haluatko rajoittaa vapauttani? Kamala ihminen. Pakkaa laukut ja palaa sitten, kun osaat käyttäytyä sivistyneesti. Ei täällä mitään tiukkapipoja kaivata.

Hollywoodin näyttelijät menevät jatkuvasti avioon ja eroavat. Juorulehdet intoilevat kuin kyseessä olisi jokin skandaali, kuin kyse olisi jostakin moraalin rappeutumisesta. Voisin minäkin mennä avioon ja erota joka toinen päivä. Häät ovat vain merkityksetön pakanarituaali. Hollywoodin tähdillä on harvinaisen terve suhtautuminen avioliittoja kohtaan. Ne ovat pelkkää pukuleikkiä. Kun leikistä loppuu veto, voi siirtyä seuraavan pariin. Kukkahattutätien ja -setien kauhistelu sarja-avioliitoista on pelkästään kornia.

Ihan kuin seksi tai avioliitto olisi joku kauhean iso juttu. Vähän perspektiiviä näihin asioihin.


Kommentit
Matti @ 14:17:26 | 2005-12-07|
Naurettavia väitteitä! Seksihän on maailman tärkein ja keskeisin asia.

Yksityisetsivä @ 16:49:18 | 2005-12-07|
Ei vaan rakkaus, rakkaus! Muu on pelkkää vempainten vetkutusta.

Laita sinäkin Tommyn naamari taustakuvaksi, niin valaistut.
http://www.tommytabermann.net/sinulle.htm

Ei kommentteja: