15.12.05

Sanotaan mitä halutaan kuin Villissä Lännessä

Pentagon aloittaa maailmanlaajuisen psykologisen operaation USA:n maineen parantamiseksi. Jos ensi jouluna pidätte USA:sta yllättävän paljon, tiedätte mistä se johtuu.

Asiaan liittyen, kun kuulin Iranista uutisia holokaustin kieltämisestä, ajattelin ensimmäisenä, että tuo olisi loistava psykologinen sodankäyntitemppu. Samalla vaivalla saisi uusnatsit näyttämään Iranin kannattajilta. Seuraavaksi Bush voisi tulla esiin ja käyttää termejä kuten pahan akseli tai tuottavuuden toimenpideohjelma (hetkinen, sehän olikin kotimainen uusorwellilainen termi). Seuraavaksi alettaisiin levittämään uutta pahan ruumiillistuman nimeä. Joku lyhyt ja iskevä kuten Saddam tai Osama. Ahmadinejad on liian pitkä ja hankala lausua. Vuoden-parin päästä voisi hyökätä Iraniin lopettamaan ydinaseohjelmaa. Tai tuhoamaan hermokaasuvarastoja. Varmasti sieltä jotakin massatuhoaseita löytyy.

Luotammeko siihen, että se on liian absurdia ollakseen totta? Juuri sen varaan ne laskevat.

Ei kai kukaan voisi tosissaan ottaa sellaista, että kaikki teletiedot pitäisi tallentaa. Tai lehteen laitettaisiin ilmoitus kopiointirikoksesta tuomitun kustannuksella. Tai CD-levyihin laitettaisiin vakoiluohjelmia. Tai että pornon tekeminen kiellettäisiin samalla kuin seksin ostaminen.


Bonuslinkki
Seksinostamisen kriminalisoinnin argumentit ja ongelmat

Ei kommentteja: