6.2.08

Toivo parasta, valmistaudu pahimpaan

PUMA:n jalkapallomainoksesta täytyy sanoa sen verran, että monet ihmiset ottavat lähes varmana asiana, että "joskus tulevaisuudessa" kyborgiatleetit kisaavat keskenään ja tekojalkojen käyttö on sallittua, mutta jos Oscar Pistorius yrittää päästä kisoihin tekojaloilla tänä päivänä, sitä ei sallita ja pidetään jopa huijaamisena. Aivan kuin ihmiset odottaisivat, että jossakin tulevaisuudessa tulee se suuri tekojalkojen aalto, joka pakottaa muuttumaan sen sijaan, että asennemuutoksia ja sääntömuutoksia ryhdyttäisiin tekemään samaan aikaan ensimmäisten tekojaloilla otettujen askelten kanssa.

Better Than Free
- Kevin Kelly luettelee kahdeksan asiaa, joista ihmiset voisivat vielä maksaa maailmassa, jossa kaikki voivat kopioida ja jakaa kaikkea ilmaiseksi: uuden teoksen ensi-ilta, henkilökohtaisesti räätälöity esitys, ohjeistus kädestä pitäen, taattu autenttisuus, käyttömukavuus, ruumiillisuus, oman suosikin kannustus ja helmien löytäminen roskan seasta. Nämä tekevät ilmaisista kopioista mainostamisen arvoisia.

10 Sci-Fi Techs We Could Build If They Weren't So Damn Expensive - Nämäkö muka kalliita? Irakin sodan hinnalla olisi saanut ainakin neljä kuuasemaa, tusina avaruushotellia, sata mechaa plus androidiarmeijan railguneilla varustettuna ja olisi jäänyt reilusti rahaa säästöönkin.

Future School: Reshaping Learning from the Ground Up - Alvin Tofflerin haastattelu custom-koulutuksesta.
We have this enormous bank of obsolete knowledge in our heads, in our books, and in our culture. When change was slower, obsoledge didn't pile up as quickly. Now, because everything is in rapid change, the amount of obsolete knowledge that we have -- and that we teach -- is greater and greater and greater. We're drowning in obsolete information. We make big decisions -- personal decisions -- based on it, and public and political decisions based on it.

Polyglandular Addison's disease - Kauhuleffan katsominen voi tappaa, jos keho ei tuota adrenaliinia shokkitilanteissa.

Ei kommentteja: