14.6.04

Päinvastoinpäivä

Valmistauduin Päinvastoinpäivään jo lauantai-iltana laittamalla tyynyn jalkopäähän. Sunnuntaiaamuna pyörin sängyssä yhteentoista asti ja katsoin TV:stä animaatioita. He-man oli kova sana silloin, kun minä olin nuori. Hauska nähdä, että nykyajan nuorisoakin turmellaan samalla tavoin. Turtleseihin en päässyt samalla tavalla mukaan.

Söin oikeinpäinruokaa, mutta tavoistani poiketen kuuntelin hittiradiokanavaa. Turruttavaa jumputusta, mutta pari hyvää biisiä seassa. Sitten annoin itselleni luvan avata tietokoneen ja vierailin sivuilla, joilla en yleensä käy: uskonnollisia julkaisuja ja sen sellaista. Tutustuin vastapuolen ajatuksenjuoksuun ja sääliksi kävi. Vilkaisin myös muutamaa top-listan häntäpäässä olevaa blogia. Ei mitään erityisen mielenkiintoista.

Ykköseltä tuli geishadokkari, josta katsoin loppuosan. Sitten tuli hyvä Dino De Laurentiis –dokumentti, mutta sen olin katsonut jo aikaisemmin. Auringonlaskun Katua katsoin sitten kakkoselta, ihan mukava leffa.

Käväisin pyörälenkillä ja käännyin aina päinvastaiseen suuntaan kuin teki mieli. Päädyin tehdasalueelle.

Ilta meni sitten kavereiden kanssa aika oikeinpäin, mutta kotiin palattuani otin itseäni niskasta kiinni ja palasin väärinpäisyyteen. Valvoin kolmeen asti yöllä, katsoin videoita ja luin omituisia artikkeleita netistä. En laittanut niitä mihinkään muistiin. Sitten pesin hampaat ja menin nukkumaan oikeinpäin.

Opettavainen päivä. Ensi vuonna taas uusiksi.

Ei kommentteja: