22.8.06

Multimedianäkyvyyttä

TV06Transvision-konferenssin aikana käytettiin (melkein kuin vahingossa) lähes kaikkia moderneja kommunikointikeinoja erilaisina yhdistelminä: blogeja, wikejä, foorumeita, irkkiä, videota, webcastia, podcastia, Skypea, Second Lifea ja ties mitä. Vielä kun joku laittaa videotiedostot torrenteiksi ja kuukauden päästä saadaan koko paketti monikamera-DVD:nä niin siinä onkin multimediaa mahan täydeltä.

Selluloosamediakin huomioi tapauksen: konferenssin virtuaaliosuudesta Uvvy-saarella on koko sivun juttu tämän päivän Helsingin Sanomien Tiede & Luonto -sivulla. Uvvy-saaren nimi tulee muuten Rudy Ruckerin Ware-tetralogiasta.

uvvy: a universal communication device that rests on the back of the user's neck. The uvvy interfaces directly with the user's brain by means of gentle electric currents.

Italialainen kuvausryhmä oli Transvisionissa kuvaamassa dokumenttia, johon on jo haastateltu mm. Vernor Vingeä. Muutamia THL:n jäseniä haastateltiin, saa nähdä miten heille käy editointipöydällä. Dokumentti esitetään Rai 3 -kanavalla joskus marraskuussa ja pitäisi olla sitten myös ladattavissa verkosta.

Ei kommentteja: