15.2.04

Uutisia, hyviä

Belgialaiset ikääntymistutkijat ovat päässeet syyllisen jäljille. Lisätodisteita telomeerien osallisuudesta ihmisten ennenaikaiseen kuolemantuottamukseen on löytynyt. X-kromosomeja tullaan syyttämään avunannosta. Kuolema kulkee suvussa, mutta kunhan motiivit ja murha-aseet löydetään niin eiköhän itse päätekijäkin (niinkutsuttu ”Viikatemies”) saada nalkkiin ja telkien taakse.

Timanttitähti on löydetty. Paino noin 10 miljardia triljoonaa triljoonaa karaattia. Seuraavaksi etsitään hopeinen kuu.

Etelä-Korealaiset ovat kloonanneet ihmisalkioita. Terapeuttisen kloonauksen lumipallo on lähtenyt vierimään viimeinkin vauhdilla. Lumiukkojen on turha äänestää.

Japanilaiset sen sijaan ovat keksineet, että rintoja voi suurentaa kantasolujen avulla. Rasvaa imetään muualta kehosta, sekoitetaan se kantasoluihin ja piikitetään rintoihin. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla: samalla kertaa laihtuu ja saa suuremmat rinnat. Kolmas kärpänen voisi olla se, että ”natural enlargement”–spammit pikkuhiljaa häviävät, kun oikeasti toimiva luonnollinen suurennustapa on tarjolla (toiveajattelua).

Like julkaisee Illuminatus!-trilogian ensimmäisen osan suomeksi nimellä Pyramidin Silmä. Loki puolestaan pistää markkinoille Banksin Look to Windwardin nimellä Tähystä Tuulenpuolta. Taitaa olla parasta lukaista ne myös kotimaan kielellä.

Päivän musiikkivalinta on unkarilainen post-rockbändi Masfel.

Ystävänpäiväkortti.

Ei kommentteja: