17.3.04

Pistäkää sana kiertämään

t0 laittaa pallon pyörimään:

Yleinen uskomus on, että aggressiivisuus on kuin painekattila, josta pitää välillä päästää höyryä pois (erityisen yleinen tämä käsitys on poikien kasvatuksessa). Kirjassa tuodaan esille, että tämä uskomus saattaa olla virheellinen, sillä aggressiivisen käyttäytymisen on todettu pikemminkin lisäävän aggressiivisuutta kuin vähentävän sitä. (lähde)

Lovelacen testi näkee tulevaisuuden kristallinkirkkaasti:

Todettakoon tässä lopuksi se itsestään selvä ennustus, että sadan vuoden päästä geenitutkimuksen vastustajiin tullaan suhtautumaan samalla tavalla kuin nykyisin suhtaudutaan viivakoodien vastustajiin tai sellaisiin ihmisiin, joiden mielestä julkisella paikalla liikkuvan auton edellä täytyy kävellä punaista lippua heiluttava mies.


300 – ei alkuperäinen 300 Spartalaisen joukko eikä Frank Millerin ja Lynn Varleyn sarjakuva 300 vaan Methusaleh Foundationin oma 300 sankarin joukko. Mahtipontista meininkiä hyvän asian puolesta.

This special group - strictly limited to 300 individuals, will live on in history just as the original 300 have, even to this day. You can be one of them.

Ei kommentteja: