10.12.04

Surua ja kuolemaa, kuinka romanttista

Yksityisetsivän ja Kaksoisagentin välinen suhde on selkiytynyt ja saavuttanut tasapainotilan, jossa pidemmät jutut keskittyvät tälle puolelle ja linkkilistat sivupersoonan puolelle. Järkytetäänpä hieman tätä tasapainotilaa, ettei homma mene liian ennalta-arvattavaksi.

Done with death? - Lisää medianäkyvyyttä kuolemattomuudelle. Joulu ei ole oikeasti mikään piikki itsemurhatiloissa, mutta ajatus itsemurhien määrän kasvamisesta jouluna on niin romanttinen, että urbaanilegenda elää ja sillä on tehokasta aloittaa artikkeli.

Samalla tavoin romanttinen ajatus on se, että pellet itkevät naamionsa takana, mutta tiedättekö mitä? Sekin on vain sitä Hollywoodin draamaa. Tässä ei-romanttisessa todellisuudessamme pellet maalaavat leveän hymyn kasvoilleen siksi, että voisivat näyttää ulospäin yhtä iloisilta kuin ovat sisältäpäin.

Keinotekoiset joulukuuset. Tämä pätkä jutusta veti naamarin hymyyn:

The National Christmas Tree Association is participating in a promotional effort for the hit movie "The Polar Express." The trade group took off the gloves with "Attack of the Mutant Artificial Trees." The online game, which appears on its Web site, showcases elves who use snowballs to stop the mutating trees that are "sucking the spirit out of Christmas."

Tämä on sitä oikeaa joulun henkeä, kyllä Kansallinen Joulukuusijärjestö tietää. Mutantit vievät kaiken ilon joulusta kertomalla, ettei jouluna tapahdukaan oikeasti itsemurhia ja terveiden, nuorten kuusien kaataminen metsissä onkin huono asia. Saattavat vielä väittää, ettei Joulupukkia oikeasti olekaan, mokomat minarkistit.

Mutta missä viipyvät joulukuusihologrammit ja koko perheen voimin 3D-mallinnuksena tehtävät koristeet? Tässä olisi tuotteistamisen paikka.

Aligned Nanotubes Accommodate Bone – nanokuitua luihin vahvikkeeksi.

Burj Tower - Samsung rakentaa sen 800 metrin tornitalon Dubaihin. Vielä on vähän matkaa kilometrin korkuiseen taloon.
SkySails - Iso leija laivaan kiinnitettynä säästää bensaa.


The weirder you're going to behave, the more normal you should look. It works in reverse, too. When I see a kid with three or four rings in his nose, I know there is absolutely nothing extraordinary about that person.
- P.J. O'Rourke

Ei kommentteja: