15.2.09

Suomi kun tulee näissä jälkijunassa

Spectrial - The Pirate Bayn kolmetoistapäiväinen oikeudenkäynti alkaa huomenna. Miehiä yritetään tuomita syyllisiksi kovalla ennakkoasenteella ja poliittisella painostuksella, mutta todellisuudessahan piraatit ovat jo voittaneet. Oikeudenkäynti on vain vanhan kulttuurin kuolonkorinaa ja ilmaista mainosta uudelle kulttuurille.


Kaksi miljoonaa saksalaista lisää lääkkeillä työtehoaan
Suomessa työssäkäyvien masennus- ja unilääkkeiden käyttö on kasvanut. Sen sijaan piristävien tai muistia parantavien lääkkeiden käyttö työkyvyn parantamiseksi ei ole Suomessa yleistä. "Oletan, että käyttö lisääntyy, Suomi kun tulee näissä jälkijunassa”, sanoo HUS:n neuropsykiatrian poliklinikan apulaisylilääkäri Sami Leppämäki.

The EVE upset - Sarjassamme todellinen maailma vs. pelimaailma. Kumpi käy tylsemmäksi - se, että olet valtava, kuolematon imperiumi vai se, että olet pieni ratas jatkuvasti pyörivässä vallanvaihtoketjussa? Todellinen vastaus löytyy siitä, että pelimaailmassa olet joka tapauksessa "kuolematon", koska voit aloittaa pelin aina uudelleen, lopettaa sen milloin haluat ja vaihtaa peliä, mikäli et enää jaksa toistaa samaa. Et hallitse koko peliä, mutta hallitset pelihahmoasi - ja todellisuudessa hahmonhallinta ei vielä toimi.
The result led to boredom, because in a game premised on conflict, the notion of a single eternal empire is dull. -- And the game, as a game, does want BoB to fall, because from a purely mechanical point of view, what is fun about EVE is the struggle, not the victory condition. The victory condition is boring. -- BoB existed to be torn down, and anyone who dreams of permanent glory in a game like that should understand that their destiny is to be taken down by the next upstart, in a dog-eat-dog world.
20 New Biotech Breakthroughs that Will Change Medicine
Sci-fi laser stiches wounds
Engineers Revolutionize Nano-device Fabrication Using Amorphous Metals
Samsung Blue Earth - the First Solar Powered Touchphone
Scientists Discover Material Harder Than Diamond

Forget About Survival of the 'Fittest' - Evolution usually makes do with 'good enough.'
The vast majority of adults experience back pain at some point in their lives largely because of evolution's lack of foresight. An intelligent engineer could have foreseen the problem, and braced that single column spine with two or three more.

Ei kommentteja: