14.3.04

Ihmistuningia

The gift of Magnetic Vision - Todd Huffman, Alcorin työntekijä, on asentanut magneettikenttiä havaitsevan implantin sormeensa. Erityisen hienoa tässä on se, ettei implantti korvaa mitään puuttuvaa aistia (kuten esimerkiksi Cochlear-kuuloimplantit) vaan lisää kehoon aivan uuden aistin. Magneettiaisti ei ehkä ole kovin hyödyllinen vielä tässä muodossaan, mutta onhan se hyvä alku. Tästä lähtien on ainakin hyvä viitata magneettiaistiin esimerkkitapauksena funktionaalisesta implantista. Steve Haworth ja Jesse Jarrell olivat mukana magneetti-implantin asentamisessa. Jesse on myös mukana Psymbiote-kyborgihanskaprojektissa.

Kaikenlaiset metalliromut korvalehdissä tai kielessä eivät ole koskaan innostaneet meikäläistä, koska ne eivät tee mitään, ovat vain koristeina. Magneetti-implantti voi hyvinkin olla ensimmäinen implantti jonka hankin, ellei mitään parempaa ehdi ilmaantua. Kielen halkaiseminen kiinnosti minua jonkin aikaa, mutta en keksinyt siitäkään hirveästi hyötynäkökohtia. Sarvia otsassa on jo kaikilla eivätkä ne minusta näytä kovin tyylikkäiltä. Titaanista tehdyt ylimääräiset kynnet käden selkämyksessä olisivat aika tyylikkäät, mutta niistä voisi tulla muunlaisia ongelmia, ellei niitä pystyisi vetämään silikonituppeihin käden sisään. Varpaiden amputointi vaikutti myös hetken aikaa kiinnostavalta, koska varpaankynsien sisäänkasvamisen kanssa on ollut ongelmia (eikä varpaista muutenkaan paljon hyötyä ole), mutta sekin olisi vähän väärään suuntaan modifioimista; pitäisi mieluummin saada varpaat toimimaan paremmin kuin leikata niitä pois. Jos jaloissakin olisi peukalot niin jalkojen käyttö olisi paljon näppärämpää.

Magneettikenttiä havaitsevan implantin jälkeen hankin myös sellaisen implantin, jolla voi luoda magneettikenttiä! Alan kutsumaan itseäni Magnetoksi! Hankin spandex-puvun ja koko maailma tulee vapisemaan mahtini edessä! Hahahahaa!

Darpa Grand Challenge sujui vauhdikkaasti: yksikään auto ei päässyt maaliin. Autot syttyivät tuleen, juuttuivat maastoon, sotkeutuivat lankoihin, ajoivat päin seiniä, lähtivät väärään suuntaan tai sammuivat muuten vain. Erinomainen ralli!

Muistui mieleen juttu, josta vitsailimme parin kaverin kanssa toissakesänä eräillä festareilla. Suunnittelimme, että pitäisi järjestää törmäilyautofestivaalit. Festivaalialueena olisi tasainen asfaltti ja jokaiselle kävijälle jaettaisiin sisääntullessa törmäilyauto. Bändit soittaisivat lavalla ja ihmiset ajelisivat lavan edessä törmäilyautoilla päin toisiaan. Keikkojen välissä voisi törmätä drive-in myyntikojulle ja ostaa virvokkeita. Jos virvokkeet eivät kiinnostaisi, voisi vain ajella rennosti ympäri aluetta ja moikkailla tutuille – tällöin törmäilyautoon pitäisi tietysti asentaa kunnon stereot ja harrastaa tuningia muutenkin. Törmäilyautoiluhan on David Cronenbergin Crashin kevytversio.

Siihen liittyen: Tsubasa – Bill Reichardtin ultramodernia kyborgitaidetta

Long live the new flesh!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Älä vaan amputoi isovarpaita;joudut opettelemaan kävelyn uudelleen... muut joutaa mennä.