13.3.04

Robotti-invaasio jatkuu

Wakamaru – Mitsubishin ankankeltainen robotti, joka tahtoo itseään kutsuttavan henkilöksi ja vastailee spontaanisti perheenjäsenilleen.
Robotcop III – robottipoliisi ei ammuskele vaan opastaa.
Robottirakentaja - rakennuspiirustukset sisään, valmis talo ulos. Kätevää.
Banryu Guard Dragon – hurjan pelottavan näköinen vahtilohikäärme.
Mostitechin säälittävällä tavalla suloisen kädetön vahtirobotti maksaa hieman vähemmän kuin lohikäärme.
Toyota robot – tämä soittaa trumpettia. Tehdään vielä rumpalirobotti ja basistirobotti, niin autotehtaalla on oma housebändi.
Nuvo – kännykällä ohjailtava robotti ZMP:ltä.
Wow Wee Robosapien – jotta aikuiset eivät saisi kaikkea huvia, myös lapset saavat oman maailmanvalloitusrobottinsa.
DARPA Grand Challenge on itsekseen kulkevien robottiautojen kilpailu, joka starttaa tänään. Voittaa formuloiden töllöttämisen sata-nolla. Ei, tuhat-nolla.
BLEEX – ulkoinen robottitukiranka, jolla jaksaa kävellä jyrkätkin ylämäet väsymättä. Kannattaa kuitenkin ottaa housut pois nukkumaan mennessä, etteivät ne keksi lähteä liikuskelemaan itsekseen ja varastelemaan timantteja museoista.

Eikä robottien kehitys tästä ainakaan hidastu, se on varma. Ennustan, että Nokia tekee myös oman retromuotoillun mainosrobottinsa ja sen nimeksi tulee N-3PO.

Mitäs muuta? Rimonabant on pilleri, joka saattaa paikata lihallisissa roboteissa esiintyvät bugit kuten tupakoinnin ja ylensyönnin. Mahdollisesti jo ensi vuonna.

Michael Fossel on sitä mieltä, että ihmisten vanhat solut voisi ehkä resetoida, jolloin ne muuttuisivat takaisin uusiksi soluiksi ja ikääntyminen kääntyisi päinvastaiseksi.


Lukuvinkit
Invasion of the Robots
Cave Capitalist Part III: Neanderthal Alliance

Mr. One-Cluck, let me make this perfectly clear. We here at the Neanderthal Alliance believe in only one thing – and that is our immediate, short-term survival and hording of existing resources.

Ei kommentteja: