14.4.04

Elämänkumppani vai ei

On siis kevät. Minusta on alkanut tuntumaan, että tarvitsen naisen. Vaistot tolkuttavat, että pitäisi alkaa miettimään suvun jatkamista. Tämä häiritsee hieman keskittymistä. Pitäisikö totella vaistojaan ja hankkia nainen? En hanki, liikaa vaivaa. Menee vain aikaa ja rahaa. On minulla tärkeämpääkin tekemistä. Se menee ohitse.

Tänään aloin kuitenkin tarkastella asiaa uudesta näkokulmasta. Tässähän on kyse minun turvallisuudestani. Entä jos saan jonkin sairaskohtauksen? Olen yksin asunnossani, kukaan ei ole auttamassa minua ylös lattialta. Ei ole ketään antamassa ensiapua. Voi kestää päiväkausia ennenkuin joku tulee kylään. Yksinäisyys voi olla hengenvaarallista!

Asianhan voisi tietysti hoitaa niin, että hankkisi kämppäkaverin. Tilanne paranisi hieman, mutta olisiko hän jatkuvasti vahtimassa? Ei - hänellä olisi omakin elämä. Toinen vaihtoehto olisi hankkia seurantaranneke, joka lähettäisi viestin naapuriin tai lähimmälle tuttavalle hätätapauksen sattuessa. Naapurille pitäisi vain antaa kämpän avain, että hän pääsee sisään auttamaan. Tai kirves, että saa oven hajoitettua. Mutta olisiko naapurikaan aina auttamassa? Ei, hänelläkin olisi oma elämä.

Entä jos muuttaisi yhteen naisen kanssa? Olisihan siitä hieman vaivaa, mutta jos löytyisi oikein mukava ihminen, niin ehkä hyödyt tasapainottaisivat haitat. Elämänkumppanillakin olisi tietysti oma elämänsä ja omat vaatimuksensa, mutta ne integroituisivat kuitenkin aika tiukasti minun elämääni – tai siis meidän elämäämme. Ainoa ongelma tässä on se, että sopivaa kumppania on hankala löytää. Se vaatii aikaa, vaivaa ja rahaa. Ja suhteen ylläpitokin vaatii aikaa, vaivaa ja rahaa. Onko hengenvaarallisen sairaskohtauksen saaminen niin todennäköistä, että sen vuoksi kannattaa hankkiutua parisuhteeseen?

Johtopäätös lienee, että naisandroidi olisi paras ratkaisu. Sen voisi ohjelmoida tarkkailemaan terveydentilaa jatkuvasti ja antamaan sopivaa hoitoa aina kun tarve vaatii (sekä henkistä että fyysistä). Se tekisi kaikki kotityöt valittamatta eikä vaatisi muuta kuin virtaa. Sen voisi sammuttaa ja vaihtaa tarvittaessa uudempaan malliin. Täydellistä! Otan kaksi! Harmi vain, ettei tällaisia naisandroideja ole vielä saatavilla. Täytyy löytää jonkinlainen korvike.

Tästä tulikin nyt deitti-ilmoitus. Löytyisikö nainen, joka voisi luopua omasta elämästään ja tuurata naisandroidiani siihen asti, kunnes oikeita androideja on saatavilla?


She's for real, stainless steel
Comin' down on you like a bolt from above
Glowing eyes, lightning thighs
A metal box where you can stash your luv
Made with care, built by hand
Filled with junk made in Japan

- Android Woman, Consortium Of Genius

Ei kommentteja: