4.7.08

Muistilinkkejä

Caloric Restriction Comes in a Pill - "You've got to take aging research seriously if a company is willing to put down three-quarters of a billion dollars on it," said Sinclair.

Brain Breathalyzer - the device promises to monitor astronauts for signs of brain injury, depression and mental fatigue, which could allow mission control to determine if they're capable of carrying out a mission or not.

What If Movies Went Away? - There were important periods in cultural history when the novel, instrumental music, or canvas painting did not exist or have any importance. On the other hand, the sonnet and the epic poem, stained glass and mosaic, fresco painting and book illumination, vase painting and tapestry, bas relief and pottery have all been “major” arts at various times and in a way they no longer are now.

Mystery on Fifth Avenue - The letter directed the family to a hidden panel in the front hall that contained a beautifully bound and printed book, Ms. Bensko’s opus. The book led them on a scavenger hunt through their own apartment.

3 kommenttia:

Entity kirjoitti...

Harmillista, etteivät resveratrolivalmisteet varmaankaan saa myyntilupaa Suomessa vielä aikapäiviin. Täältä varmaankin puuttuu taho, joka hoitaisi maahantuonnin ja myynnin. Mahdollisesti myös siitä väännettäisiin peistä onko kyseessä rohdos, jota voi myydä luontaistuote- tai urheiluravinnekaupassa vai onko se lääke, jota saa myydä vain apteekissa. Sinänsä se ja sama mistä sitä voisi ostaa, mutta asioista vänkääminen on hidasta, varsinkin kun sen suorittavat virkamiehet eivätkä asiantuntijat.

Luulisi että valtion kannalta olisi hyvä edistää kansalaisten terveyttä. Sairastaminen on kuitenkin kallista lystiä.

Yksityisetsiva kirjoitti...

Viinirypäleetkin ovat tavallisessa kaupassa yleensä sitä siemenetöntä laatua, josta ei samaa terveysvaikutusta löydy. Punaviiniä kyllä myydään vapaasti, mutta se alkoholin maku ei sovi meikäläisen suulle. Syön mieluummin rypäleitä, karpaloita tai kapseleita.

Yksityisetsiva kirjoitti...

Suomessa myydään vain jotain Resverasoria, jossa ei ole resveratrolia nimeksikään.

Life Extension Foundationilta voisi tilata kapseleita, jossa on tarpeeksi resveratrolia.