25.10.03

Worms 3D

Päivän paras juttu on se, että matojen elämänpidennyksessä on tehty uusi ennätys. Matojen geenejä ja hormoneja sorkittiin niin, että ne pysyivät elossa kolmisen kuukautta normaalien 10-20 päivän sijaan. Hieno homma. Lupaavaa on sekin, että A) madot eivät tulleet vanhuudesta heikoiksi, vaan pysyivät nuoruuden voimissaan, ja B) samalla systeemillä voidaan kenties pidentää nisäkkäiden elämää. Verrannollisesti 500 ihmisvuoden hintana oli kuitenkin se, että matojen sukupuolielimet poistettiin. Suurta osaa miehistä ajatus kastraatiosta varmasti hirvittää, mutta minä ainakin vaihtaisin elimeni mieluusti tuohon määrään extravuosia.

Elämä on elämää ilman seksiäkin, kysykää vaikka Dalai Lamalta. Tämä 66-vuotias Tiibetiläinen ilmakiväärimestari ja Nobelin rauhanpalkinnon voittaja kyllä sanoi eräässä haastattelussa, että olisihan sitä seksiä ollut hauska testata, mutta parempi pysytellä erossa. Seksistä syntyy kuulemma liikaa negatiivisia fiiliksiä, turhautuneisuutta ja kateutta ja semmoista. Kunnon buddhalainen yrittää pysytellä erossa tällaisista turhista haluista.

Minä en muuten ole buddhalainen, vaikka arvostan porukkaa kovasti. Olen ateisti, mutta luen silloin tällöin salaa zen-kirjoja. Pidän myös joistakin haikurunoista, kuten tästä:

Putoavat lehdet
jäävät päälletyksin.
Sateen sade lyö.


Ihan kylmät väreet menee, kun sanat on saatu niin hienosti järjestykseen.

Jos näistä kirjoituksista tulee sellainen kuva, että eläisin kaiken muun kieltäymyksen lisäksi vielä selibaatissakin, niin täytyy sanoa että ei aivan. Harrastan tylsää heteroseksiä silloin tällöin, ehkä viisi-kuusi kertaa vuodessa. Ei siis makeaa mahan täydeltä tässäkään asiassa, mutta onhan se verrannollisesti 500% enemmän kuin Dalai Lamalla.

Jäämme odottamaan, milloin madot saavat singot ja kranaatit.

Linkki: http://www.betterhumans.com/News/news.aspx?articleID=2003-10-24-5

Ei kommentteja: